کسب رتبه برتر شهرسازی علوی در نخستین همایش مدیران نخبه صنعت ساختمان

بازگشت
17 بهمن, 1403 — 10 آذر, 1405   
جزئیات خبر

به گزارش "روابط عمومی شرکت خدمات مهندسی و شهرسازی علوی"؛ نخستین همایش مدیران نخبه صنعت ساختمان، عصر روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن در محل سالن همایشهای بین‌المللی صدا و سیما و با سخنراني سردار دكتر سعيد محمد آغاز شد در ادامه، وزير محترم راه و شهرسازي با اهدای تندیس و مدال افتخار و لوح تقدير، از 5 مدير منتخب و برتر صنعت ساختمان كشور (مديرعامل هلدينگ نيرو قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء، مديرعامل هلدينگ ساختماني ستاد اجرایی فرمان امام، مديرعامل شرکت خدمات مهندسی و شهرسازی علوی  بنياد مستضعفان، و همچنین مديرعامل هلدينگ راه و ساختمان قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء) تقدیر بعمل آوردند که شهرسازی علوی و جناب آقای دکتر علیرضا جعفری (مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی و شهرسازی علوی) موفق به دریافت مدال افتخار ، تندیس و لوح تقدیر از مقام عالی وزارت راه و شهرسازی گردیدند.

 فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، در این مراسم ضمن تبریک ایام دهه فجر گفت: بی‌تردید نخبگان سرمایه‌های بی‌بدیل این کشورند و آنچه ایران را در مسیر توسعه قرار می‌دهد، هم‌افزایی دانش و تجربه، پیوند میان تخصص و اجرا و تلفیق نوآوری با صنعت است. در همین راستا در وزارت راه و شهرسازی معتقدیم مسیر توسعه پایدار و پیشرفت این صنعت، از دانش نوآوری و تعامل مستمر میان نخبگان شرکت‌های دانش‌بنیان و سیاستگذاران می‌گذرد.

عضو کابینه دولت چهاردهم با اشاره به اینکه صنعت ساختمان کشور با چالش‌های متعددی از جمله مصرف بالای انرژی، بهره‌وری پایین، فناوری‌های سنتی و نبود یکپارچگی در مقررات و آئین نامه‌های اجرایی روبروست ادامه داد: این چالش‌ها، فرصت‌هایی برای تحول نیز محسوب می‌شوند.

وی تصریح کرد: در وزارت راه و شهرسازی بر این باوریم که نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان باید به یکی از بازیگران اصلی صنعت ساختمان تبدیل شوند.

وی با تاکید بر اینکه هدف ما این است که مسیر ورود دانش بنیان‌ها به پروژه‌های عمرانی را هموار کنیم، گفت: باید از ظرفیت‌های علمی و فناوری برای بهبود کیفیت ساخت و ساز، کاهش هزینه‌ها و بهینه سازی مصرف انرژی بهره ببریم این مسئله هنگامی واجد اهمیت دوچندان می‌شود که مسئله کند بودن نوآوری در صنعت ساختمان مطرح است.

وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت ارتباط شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان با انجمن مدیران مراکز دانش بنیان و نخبگان کشور تاکید کرد و این موضوع را یکی از کلیدی‌ترین موضوعاتی که در این نشست‌ها باید به آن پرداخته شود، عنوان کرد.

وی تصریح کرد: این ارتباط می‌تواند منجر به همکاری با وزارتخانه در تدوین مقررات ملی ساختمان مبتنی بر فناوری‌های نوین، تقویت آموزش مهندسان از طریق طراحی دوره‌های مهارت محور با مشارکت نخبگان برای آشنایی با فناوری‌های جدید مانند مدل سازی اطلاعات ساختمان BIM سیستم‌های هوشمند مدیریت انرژی و مصالح نوین، ایجاد بانک اطلاعاتی از شرکت‌های فناور و محصولات تأیید شده برای معرفی فناوری‌های نوین به مهندسان و سازندگان، بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها از طریق تدوین دستورالعمل‌های اجرایی برای کاهش مصرف انرژی و اجرای طرح‌های آزمایشی فناوری‌های جدید، تشکیل کمیته مشورتی مشترک میان نظام مهندسی و انجمن نخبگان برای بررسی موانع ورود فناوری‌های نوین و ارائه راهکارهای اجرایی شود.

وزیر راه و شهرسازی همچنین در بیان دیگر نقطه نظرات خود توضیح داد: به منظور استفاده از فناوری‌های نوین در مقررات ملی ساختمان در تدوین ویرایش پنجم مبحث نوزدهم مقررات ملی نگرش جدیدی در حوزه فناوری‌های نوین و مدیریت هوشمند انرژی وارد شده است.

به گفته وی، در این ویرایش استفاده از سیستم‌های هوشمند و تجهیزات کنترلی و اندازه گیری انرژی به طور جدی مورد توجه قرار گرفته است.

صادق تصریح کرد: قصد داریم دیدگاه استفاده از فناوری‌های نوین در مقررات ملی ساختمان‌ها را به سایر مباحث مقررات ملی نیز گسترش دهیم.

وی همچنین اعلام کرد: مقررات ملی ساختمان را از طریق دیجیتال سازی یکپارچه می‌کنیم تا مسیر اجرای پروژه‌ها و استفاده از مقررات ملی ساختمان و فناوری‌های نوین تسهیل شود این اقدام می‌تواند تحول بزرگی در بهسازی مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های ساخت و ساز به همراه داشته باشد.

لینک خبر در سایت وزارت راه و شهرسازی 1

لینک خبر در سایت وزارت راه و شهرسازی 2

لینک خبر در سایت خبرگزاری مهر